De laatste dagen in Nederland (1) - Reisverslag uit Shanghai, China van Jeannette Kranenberg-Hemmink - WaarBenJij.nu De laatste dagen in Nederland (1) - Reisverslag uit Shanghai, China van Jeannette Kranenberg-Hemmink - WaarBenJij.nu

De laatste dagen in Nederland (1)

Door: OverHetLevenInShanghai

Blijf op de hoogte en volg Jeannette

16 Oktober 2011 | China, Shanghai

En dan gaat de tijd wel heel erg snel en duurt het niet lang meer voordat we naar Shanghai vertrekken. Henny is uiteindelijk woensdagavond de 28ste pas terug gekomen uit China. Vrijdagmorgen de 30ste hebben wij: Isa, Jantien, Herma (inval voor Alja) en ik voor de laatste keer FTO samen gespeeld in Borne. We hebben verloren met 6-2 en dat was helaas pindakaas. We hebben gezellig geluncht bij De Ster. ’s Avonds hadden we de familie bruiloft van Joke en Gerrit wat erg leuk was omdat je de hele familie zo weer eens een keertje zag. Ook konden we zo afscheid nemen van de familie Paskamp. Zaterdag hebben we heerlijk gegeten bij Jolanda en Andre in Markelo en dat was ook erg lekker en gezellig. Zondag hadden we om 10.00 uur zomaar ontbijtservice voor de deur staan. Wat een verrassing!!! Jantien en Gerard hebben ons getrakteerd op een ontbijtje met allerlei heerlijke dingen. Ja, ja buikje, buikje wat heb je goede dagen. ’s Middags kwamen Hans en Yvonne op visite en ze hebben bij ons gegeten. Erg gezellig. We hadden zelfs aan het eind van de avond bezoek van een kikker die door de keuken sprong en door Henny en Ellis de deur weer uit is gezet.
Maandag de 3de oktober ben ik samen met Hetty naar tante Rudi geweest. We hebben daar geluncht en wat gedronken we hebben de kaarten en foto’s bekeken van het 80 jarige verjaardagsfeestje van tante Rudi en hebben haar de foto’s van ons appartement in Shanghai laten zien. Dinsdag kwamen gezellig Marjolein en Susan bij ons en zijn blijven lunchen, Annemarie heeft voor mij de bloemstukken voor het raam opnieuw gedaan, en Hetty kwam nog even langs. ’s Avonds voor het laatste keer (voorlopig) getennist. Woensdag de zolen opgehaald bij de podoloog, daarna gezellig bij Grietje koffie gedronken, een zorgenpopje en leuke foto gekregen en daarna met Isa geluncht in Hengelo.’s Avonds zijn (o)pa en (o)ma bij ons geweest en Tine en Tonny zijn er geweest om alles te bespreken hoe de hulp voor de kinderen eruit zal gaan zien. Donderdag ben ik met Irene naar Oberhausen geweest naar Center O het overdekte winkelcentrum daar. Erg gezellig. Veel gepraat en gelachen.
Vrijdag afscheid van Ellis genomen. Ze had een toets op de UT en daarna ging ze met haar jaarclub voor een paar dagen naar Berlijn. Ik ben naar Herma geweest ze gaat op vakantie en we hebben nog even koffie samen gedronken. Langs de ouders geweest een foto van ons gezin gebracht en langs Wiljan’s wijnhuis voor een kop koffie en een fles goede wijn. Henny en Rens gingen samen naar het Nederlands Elftal en ik heb een borreltje gedronken met Rita. Zaterdag zijn het Mariel en Arthur langsgekomen uit naam van het bestuur van de Mossendam met een mooi cadeau voor ons als dank voor onze inzet. We hebben een fototoestel gekregen waar ik mooi mee kan gaan oefenen. Sanne en Linda hebben thee bij ons gedronken en toen met de Centerpark Lady’s een borrel gedronken bij de Ster om daarna met Rietje en Peter heerlijk uit eten te gaan bij Intensz in Bentelo.
(wordt vervolgd)